Search
Close this search box.

Nesimetrična viskozna bluza Tinna

177.00 198.00 

Ponosno predstavljamo našo lahko padajočo bluzo, ki se ponaša z nesimetrično dolžino in je izdelana iz izredno prijetne viskoze.Omogoča več načinov nošenja – lahko jo nosite brez pasu za bolj sproščen videz ali pa jo kombinirate s pasom iz istega blaga za dodaten poudarek.Izjemno vsestranska, se ta nesimetrična bluza iz viskoze odlično poda k ozkim hlačam ali jeansom, kar vam omogoča, da ustvarite številne modne kombinacije za različne priložnosti.

Vse naše izdelke ročno oblikujemo in izdelujemo v lastnem ateljeju v Gornji Radgoni. Naš ustvarjalni tim sestavljajo ustanoviteljica in glavna oblikovalka Barbara , šivilja ter krojač. Pomoč imamo tudi na področju projektnega vodenja ter digitalnega marketinga. 

Naš atelje je oaza ročne izdelave, kjer se ne zatekamo k visoki tehnologiji. Namesto tega vsako oblačilo nastaja ročno, s pozornostjo do detajlov in ljubeznijo. Ta pristop zagotavlja, da so naša oblačila ne le modna, ampak tudi prežeta s pozitivno energijo in našim osebnim pečatom.

Z našo ekskluzivno storitvijo prilagodimo vsak kos oblačila iz naše spletne trgovine vašim telesnim meram. Sedaj boste lahko uživali v oblačilih, ki so narejena posebej za vas. S Perfect Fit ni več strahu pred napačno izbiro velikosti, temveč zgolj čisti užitek nošenja oblačil, ki so popolnoma prilagojena vam.

 

Tadeja na sliki je visoka 173 cm in nosi velikost M
  • Prosimo,, vnesite podatke v spodnja polja .

    Bi nam želeli še dodatno kaj sporočiti?

    Hvala!

    Brez skrbi! V kolikor bomo potrebovali kakršnokoli dodatno informacijo ali pojasnilo, vas bomo kontaktirati. 

  • *Velikost

    Reset options
Sestava
Viskoza
Vzdrževanje in čiščenje
Viskoza je občutljiva tkanina, ki zahteva posebno nego pri pranju in sušenju, da se preprečijo poškodbe, kot so izkrivljanje, spraševanje in krčenje. Tukaj so nekateri splošni nasveti za pranje in nego oblačil iz viskoze:Ročno pranje: Priporočljivo je, da oblačila iz viskoze perete ročno v hladni ali mlačni vodi (največ 20°C) namesto strojnega pranja, da preprečite krčenje. Uporabite nežen detergent, ki ga predhodno zmešate z vodo, nato pa oblačilo namočite nekaj minut. Območje s madežem previdno zdrgnite z detergentom in sperite z mrzlo vodo, dokler penjenje ne preneha. Presežno vodo nežno iztisnite iz tkanine in se izogibajte izvijanju ali zvijanju oblačila, da preprečite poškodbe.Strojno pranje: Če se odločite za uporabo pralnega stroja, oblačila postavite v vrečko za pranje in izberite nežen program s hladno vodo. Izogibajte se uporabi mehčalca, saj je viskoza naravno mehka.Sušenje: Nikoli ne sušite oblačil iz viskoze v pralnem stroju, saj visoka temperatura in topla ali vroča voda lahko povzročijo krčenje. Namesto tega dovolite, da se oblačilo posuši na zraku, položite ga na ravno površino ali ga obesite na dobro prezračenem mestu, da pospešite sušenje. Uporaba sponk se izogibajte, saj lahko pustijo sledi na tkanini. Pred tem lahko oblačilo nežno ožamete s krpo, vendar pazite, da ga ne ožamete premočno, saj viskoza lahko poškoduje pretirano izvijanje in zvijanje.
Zaloge in roki izdelave

Pri Patricia Pie smo zagovorniki trajnostne mode in odgovornega poslovanja.

Stalno  zmanjšamo nepotrebne zaloge in skrbno izbranim pristopom spodbujamo uporabo naše storitve “Perfect Fit”.

Kaj to pomeni za vas?

Enostavno! Ko naročite kos oblačila in izberete storitev “Perfect Fit”, bomo izdelali ta kos posebej za vas, prilagojen vašim meram.

To pomeni, da boste dobili oblačilo, ki vam popolnoma ustreza, kar bo povečalo vašo samozavest in udobje.

In najboljše od vsega, proces traja le približno 5-7 delovnih dni.

Tako boste v rekordnem času dobili visokokakovosten kos oblačila, ki je edinstveno prilagojen vam.

Skupaj ohranjamo planet in ustvarjamo boljši jutri!

Vračila in menjave

Oblačilo lahko vrnete v roku 14 dni od datuma nakupa,

Upoštevajte, da to pravilo ne velja za personalizirane izdelke Perfect Fit, ki so izdelani po vaših specifičnih željah in merah, saj so unikatni.

Zahtevo za vračilo izdelka in odstop od pogodbe lahko pošljete na naš naslov info@patriciapie.eu.

Po prejemu vašega obvestila bomo v petih delovnih dneh izdali sklep o vračilu kupnine, ki bo izveden v 14 dneh od prejema vašega obvestila, v skladu z zakonodajo EU.

Izdelek morate vrniti nepoškodovan, z originalno etiketo. v roku 7 dni od odstopa od pogodbe. Izdelek ne sme biti nošen in vrnjen v prvotnem stanju. 

Pri vračilu izdelka priložite račun, osebne podatke in svoj transakcijski račun za vračilo plačila. Pri uporabi promocijske kode se ta znesek upošteva kot popust in se ne vrne. Na vaš TRR bo vrnjen samo vplačani znesek, promocijska koda pa se nadomesti z novo kodo. Darilni bon se obravnava kot plačilno sredstvo in se vrne v obliki novega darilnega bona.

Mogoče vam bodo všeč tudi naslednji kosi:

Elegantna bluza s posebnim ovratnikom Bianca
Eksotična bluza z avtorskim tiskom potonik in kolibrijev Gianna MO
Bluza z avtorskim tiskom potonik in kolibrijev Gianna RU

Oglejte si tudi druge čudovite kreacije:

Krilo Ljubljana 6
Viskozna srajca Nataly
Pravljična obleka Sophia
Obleka iz ECOVERO viskoze Sea
Srajčna obleka iz ECOVERO viskoze Sea 9 B
Elegantna safari obleka Irene KO

Prijavi se na ekskluzivno listo Patricia Pie

Bodi med prvimi, ki bodo izvedeli za nove kolekcije, posebne ugodnosti in stilske nasvete.

PERFECT FIT POIZVEDBA

Nesimetrična viskozna bluza Tinna

Vljudno prosim, da mi spodaj zaupate vaše kontaktne podatke in v roku 2 dni vas bom kontaktirala glede naslednjih korakov k vašemu novemu Patricia Pie oblačilu, narejenem, posebej za vas in z vso ljubeznijo naše ekipe . Hvala in lep dan še naprej! :)

Barbara Franjić  – Patricia Pie

Vas skrbi, da vam oblačilo, ki ga izberete ne bo prav?

Pri nakupovanju oblačil na spletu vedno obstaja negotovost - ali bo izbrana velikost ustrezala vašim meram.

Ko izbirate velikost, izberite možnost Perfect Fit"in oblačilo bomo v našem ateljeju natančno prilagodili vašim posredovanim meram.