Search
Close this search box.

KOLEKCIJA Dreamscape

Očarljivo potovanje ženske gracioznosti in sanjskih cvetličnih motivov

Vabljena na čarobno potovanje v kraljestvo, kjer se romantika in fantazija prepleteta z umetniško izvirnostjo.

 Kolekcija “Dreamscape” je poklon ženstvenosti, odeta v sanje iz svile in cvetličnih motivov.

Navdih v cvetličnih vrtovih

Od cvetočih popkov do nežnih cvetličnih dizajnov, Barbarino ustvarjalno potovanje tudi tokrat črpa navdih iz umetnosti narave

Sanjska barvna paleta

Kolekcija izžareva brezčasno eleganco s paleto črne in bele barve, ki jo nežno poudarjajo pudrasto rožnati odtenki. Te barve ustvarijo platno za sanje, tkane v svilo in 3D cvetlične okraske. Vsestranskost črne in bele barve omogoča brezhibno usklajevanje s prejšnjimi kosi Patricije Pie in ponuja neskončne možnosti kombiniranja.

Silhuete, ki slavijo ženstvenost

Črpajoč navdih iz obdobja 50. in 60. let prejšnjega stoletja, s polnimi krinolinami in ženstvenimi linijami, je Barbara ustvarila elegantne in udobne modele s pridihom romantičnega volumna. Vsako oblačilo je skrbno ročno izdelano z izjemno pozornostjo do detajlov.

Večerne obleke za posebne priložnosti

Kolekcija "Dreamscape" postavlja v središče pozornosti večerne obleke, popolne za vaše najpomembnejše trenutke. Vsak kos je umetnina, ki vas preobrazi v kraljico večera. Zapletene ročno izdelane podrobnosti, razkošne tkanine in prefinjene silhuete poosebljajo haute couture značaj te očarljive kolekcije.

Bi želeli osebno predstavitev kolekcije Dreamscape ?

Prosim, sporočite nam svoje želje.

Bi želeli osebno predstavitev kolekcije?

Stilsko svetovanje za vaš prestižen dogodek?

Z veseljem vam osebno svetujem!